Language:
Currency:
location

Plaćanje

Da li se plaćanje vrši pri preuzimanju ili vraćanju vozila?

Prilikom preuzimanja vozila obvezna je kreditna kartica kao garancija plaćanja najma na koju se uzima deposit, a najam se uvijek naplaćuje pri povratu vozila.

Koje kreditne kartice prihvaćate?

Prihvaćamo kreditne kartice: Diners, Visa, MasterCard.

Čemu služi deposit na kreditnoj kartici?

Deposit na kreditnoj kartici služi za naplatu dogovorenog najma, eventualnih oštećenja, produženja najma, naknadno uzimanje dodatnih usluga, parking kazni, kazni za prekoračenje brzine ili sl. i za sva ostale naknade proizašle iz najma vozila.

Koliko deposit trebam na kreditnoj kartici?

Prilikom preuzimanja vozila na kreditnu karticu će se uzeti deposit. Deposit ovisi o kategoriji vozila te opciji osiguranja koje stranka odabere prilikom uzimanja vozila u najam.

  • Ukoliko stranka odabere BASIC PAKET opciju – deposit bi bio iznos najma + puni iznos učešća u šteti
  • Ukoliko stranka odabere SMART PAKET opciju - deposit bi bio iznos najma + pola iznosa učešća u šteti
  • Ukoliko stranka odabere PREMIUM PAKET opciju – deposit bi bio iznos najma + pola iznosa učešća u šteti
Da li mogu po vozilo doći nečijom drugom kreditnom karticom?

Ne, prilikom preuzimanja vozila potrebna je kreditna kartica kao garancija najma na ime Korisnika koji mora biti prisutan u trenutku preuzimanja vozila.

Kada će mi predautorizacija na kreditnoj kartici biti poništena?

Ukoliko se plaćanje na kraju najma vrši istom karticom na kojoj je provedena predautorizacija ostatak sredstava bi se trebao deblokirati u roku od nekoliko dana. U slučaju plaćanja gotovinom ili nekom drugom kreditnom karticom sredstva mogu biti blokirana i do trideset dana, ovisno o banci.

Sun City d.o.o. ne može utjecati na period na koji će predautoriziran iznos biti odblokiran jer to ovisi o banci izdavatelja kreditne kartice, ne o nama ili našoj banci.

Social Button

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »