Language:
Currency:
location

Preuzimanje vozila

Koliko traje procedura preuzimanja vozila?

Procedura preuzimanja vozila traje 5-10 minuta.

Da li trebam pregledati vozilo prilikom iznajmljivanja?

Da, obvezno je pregledati vozilo prilom preuzimanja vozila te usporediti oštećenja na vozilu s oštećenjima na check out obrascu-u kojeg ste dobili uz ugovor o najmu.

Ukoliko na vozilu postoje oštećenja koja nisu navedena na check out obrascu, javite se kolegama kako biste to oštećenje označili i izbjegli probleme i naplate za oštećenja prilikom povrata vozila.

Može li više ljuditi voziti unajmljeno vozilo?

Dva vozača se mogu staviti na ugovor o najmu bez dodatne naplate. Pri preuzimanju vozila svi vozači moraju dati na uvid vozačke dozvole i zadovoljavati uvjete najma. Za svakog dodatnog vozača naplaćuje se naknada u iznosu od 10€ po danu. 

Što ako avion kojim dolazim slijeće navečer kasno nakon radnog vremena?

U slučaju kada imamo potvrđenu rezervaciju u vrijeme nakon radnog vremena, netko od djelatnika je prisutan kako bi izdao vozilo. Ukoliko se radi o kašnjenju dolaska koja podrazumijeva preuzimanje van radnog vremena, naplaćuje se naknada za preuzimanje van radnog vremena sukladno tarifi. Kod rezervacije bitno nam je da nam uvijek dostavite točan broj leta kojim dolazite.

Social Button

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »